Over Twan

Heeft uw project een uitdaging?

Stel een bouw- of verbouwproject moet gestoffeerd worden, bijvoorbeeld een transitie van een kantoorgebouw naar lofts voor studenten, of maatwerk voor hospitality- en leisurefaciliteiten. Welke producten zijn dan de beste keus, wie levert het, wie kan dit het beste verwerken binnen de planning en wat gaat het kosten?

Hoe pakt u zo’n project aan?

Schakel TWAN Project Solutions in!

Ik ben Twan van der Linden en eigenaar van TWAN Project Solutions.
Een trotse inwoner van het mooie dorp Sint-Oedenrode, onderdeel van Meierijstad in de provincie Noord Brabant. Een groene oase in het Brabantse land en sterk verbonden aan metropoolregio Brainport Eindhoven.

Wat doet TWAN Project Solutions?

TWAN Project Solutions is een onafhankelijke en moderne projectcoördinator in New Business. Denkend vanuit industrie naar opdrachtgever en omgekeerd. Het is een nieuwe manier van denken in een volledige ketenintegratie. Daar ligt mijn focus op vloeren en daarbij strategisch en tactisch breder opererend voor diversen andere productgroepen.
Hierdoor ben ik een meerwaarde in uw projecten. Een soort van spin in het web, een coördinator en ik creëer altijd een duidelijke win-win situatie, waarbij openheid, duidelijkheid, eerlijkheid en vertrouwen een must is.

Andere koers dan anderen

In deze tijd van transitie vaart TWAN Project Solutions dus een hele andere koers.
De projectenmarkt is veranderingsgezind en staat daarom juist NU nog meer open voor visies van derden, zoals goede en vertrouwde gesprekspartners tussen zowel fabrikant (uit industrie), applicateur/verwerkende dealer en opdrachtgever.
Tegenwoordig pleit men voor meer duurzaamheid in de projecten en voor een constructieve dialoog met opdrachtgevers. Mijn groot en breed netwerk komt hierbij zeer goed van pas. De projecten stuur ik altijd vooral op kwaliteit, vertrouwen, tijd en natuurlijk geld.

Doordacht concept

TWAN Project Solutions werkt volgens een zeer goed doordacht concept.
Met meer dan 25 jaar ervaring, veel kennis, expertise en relaties in de projectenmarkt voor interieurinrichting. Zo heb ik grip op de veranderde omgeving met bredere mogelijkheden voor diversen partijen, waarbij vertrouwen hoog in het vaandel staat!
“Transform Your Interiors”.

Neem gerust vrijblijvend contact met me op!

Neem contact op met Twan

Met vriendelijke groet,

Twan van der Linden

TWAN Project Solutions
+31(0)623603314
twan@twanprojectsolutions.nl
www.twanprojectsolutions.nl